Foto: AFP/Scanpix
Polijas futbola čempionāta klubs Pozaņas „Lech” nebaidās, ka Latvijas uzbrucējs Artjoms Rudņevs varētu atstāt komandu un jau atradusi viņa iespējamo aizvietotāju, izteicies „Lech sporta direktors Anžejs Davidžuks.

Jau ziņots, ka par Rudņevu interesi izrāda vairākas spēcīgas komandas, taču ilgu laiku „Lech” kluba vadība noraidīja, ka gatavojas pārdod Latvijas izlases uzbrucēju. Savukārt Davidžuks intervijā interneta mājaslapai „futbolnews.pl” izteicās, ka viņi jau noskatījuši Rudņeva iespējamo aizvietotāju.

„Katrai pozīcijai mēs esam noskatījuši vienu spēlētāju un šie futbolisti ir sakārtoti secībā pēc prioritātēm,” skaidroja komandas sporta direktors. „Tas, kuram ir visaugstākā prioritāte, teorētiski bez problēmām varētu iekļauties komandas sastāvā.”

„Starp noskatītajiem spēlētājiem ir arī uzbrucējs,” teica Davidžuks, netieši norādot, ka Rudņevs tomēr varētu pamest „Lech”.

Atgādinām, ka pēc pagājušā gadā teicamām spēlēm pret leģendāro Turīnas "Juventus" par Rudņevu interesi izrādīja daudzi vadošie Eiropas klubi. Ziņas par iespējamo Rudņeva pārcelšanos Polijas masu medijos parādās ik pa laikam, oktobrī tika minēti Portugāles čempioni "Porto", bet vēlāk potenciālo pircēju sarakstu papildināja arī Krievijas un Vācijas komandas.

Rudņevs Polijas čempionātā ar 14 gūtiem vārtiem ir rezultatīvākais spēlētājs, tuvāko sekotāju Dudu Bitonu no Krakovas „Wisla” apsteidzot par pieciem precīziem sitieniem.

„Lech” čempionāta kopvērtējumā ar 21 punktu 13 spēlēs ir piektajā pozīcijā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!