Foto: AFP/Scanpix

Viens no visu laiku izcilākajiem futbola vārtu guvējiem Ronaldo ir iegādājies daļu no ASV kluba Fortlauderdeilā un ir gatavs atgriezties futbola laukumā pēc četru gadu pauzes, vēsta ārvalstu mediji.

Ronaldo nupat pievienojies Fortlauderdeilas "Strikers" kluba īpašnieku grupai. Komanda spēlē Ziemeļamerikas Futbola līgā, kas ir ASV otrā spēcīgākā līga valstī. Brazīlijas mediji ziņo, ka futbolistam tagad pieder 10% no "Strikers" kluba.

"Es centīšos uzspēlēt dažās spēlēs un vēlos daudz trenēties," sarunā ar "Sports Illustrated" teica pats 38 gadus vecais futbolists.

"Pēdējo triju gadu laikā biju pārāk aizņemts ar blakus lietām. Bet, ja mūsu komanda veiksmīgi spēlē un es jūtos labi, kāpēc gan neuzspēlēt? Es iekļaušu savu vārdu komandas pieteikumā," viņš turpināja.

Ronaldo līdz pagājušai vasarai bija visu laiku rezultatīvākais Pasaules kausu spēlētājs, 19 spēlēs atzīmējoties ar 15 vārtiem. Viņu 2014. gada turnīrā apsteidza Vācijas izlases pārstāvis Miroslavs Kloze.

Ronaldo Brazīlijas izlases sastāvā izcīnīja divus Pasaules kausus un ir guvis simtiem vārtu tādu klubu rindās, kā "Barcelona", Madrides "Real", Milānas "Inter" un "PSV".

Uzbrucējs futbolu profesionāli nav spēlējis kopš 2011. gada, kad vēl pārstāvēja Brazīlijas vienību "Corinthians". 

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!