Foto: EPA/LETA
Ar uzvaru Itālijas futbola čempionvienības Milānas "Inter" galvenā trenera amatā ceturtdien debitēja brazīlietis Leonardu, informē AP.

Leonardu debijā "Inter" ar 3:1 pieveica "Napoli" un izcīnīja pirmo uzvaru kopš novembra. Divus vārtus uzvarētājiem guva brazīlietis Tjagu Mota, bet vienus – Estevans Kambjaso. "Napoli" labā vienīgos vārtus guva Mikēle Pacjenca.

"Negribu neko daudz teikt, jo uzvarējām tikai vienā spēlē, bet uzvarējām otrajā vietā esošu komandu. Manai komandai ir dvēsele un šodien tā spēlēja ar prieku," teica Leonardu.

Vēl Itālijas čempionāta kārtējās spēlēs kārtējās spēlēs "Juventus" cieta sagrāvi 1:4 cīņā pret "Parma", līdervienība "AC Milan" ar 1:0 uzvarēja "Cagliari", "Lazio" cīnījās neizšķirti 0:0 ar "Genoa", bet "AS Roma" atspēlējās no 1:2 un ar 4:2 uzvarēja "Catania".

Itālijas čempionāta kopvērtējumā "AC Milan" ir 39 punkti, pieci punkti mazāk ir "Lazio", bet trešajā vietā ar 33 punktiem ir "Napoli". "Inter" ar 26 punktiem saglabā septīto vietu, taču komanda ir aizvadījusi par divām spēlēm mazāk nekā konkurenti.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!