Foto: Zigismunds Zālmanis (NIKON)
2011. gada futbola sezona Latvijā sāksies ar jaunu turnīru, „Baltijas čempionu kausa” izcīņu, kurā piedalīsies visu triju Baltijas valstu 2010. gada futbola čempioni, informē Latvijas Futbola federācija (LFF).

Latviju šajā turnīrā pārstāvēs LMT Virslīgas čempioni „FC Skonto”, Lietuva tiks pārstāvēta ar ilggadējiem A līgas čempioniem „FK Ekranas”, bet no Igaunijas puses šajā turnīrā piedalīsies aizvadītās sezonas spēcīgākais klubs Tallinas „Flora”, kas pēdējo reizi par valsts čempionu kļuva 2003. gadā.

Turnīrs sāksies piektdien, 7.janvārī, ar spēli starp „Skonto FC” un „FK Ekranas”. Otrajā spēles dienā savā starpā tiksies „FK Ekranas” un „FC Flora”, noslēgsies "Baltijas čempionu kauss" ar „FC Flora” un „Skonto FC” maču svētdien, 9.janvarī.

Jāatzīmē, ka visas trīs turnīra dalībnieces 2011. gada janvāra beigās piedalīsies tradicionālajā „Sadraudzības kausa” izcīņā Sanktpēterburgā, tādējādi gatavošanos sezonai šīs komandas uzsāk ātrāk. Šo turnīru var uzskatīt arī par svarīgu posmu komandu gatavošanos procesā 2011.gada Latvijas, Lietuvas un Igaunijas futbola sezonām.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!