"Liepāja" piektdien "Optibet" Latvijas futbola virslīgas sestās kārtas spēlē savā laukumā spēlēja neizšķirti ar "Audu".

Liepājnieki savā laukumā ar "Audu" spēlēja 1:1 (1:0).

Laukuma saimnieki izvirzījās vadībā spēles 34.minūtē, kad Davids Anane ar tālu sitienu no metriem 30 raidīja bumbu "Audas" vārtos. Bumba trāpīja pa pārliktni un ielidoja vārtu labajā stūrī.

"Auda" otrajā puslaikā centās izlīdzināt rezultātu, divreiz mājinieku vārtu konstrukciju norībinot Vladimiram Stepanovam, kurš 70.minūtē tomēr izlīdzināja rezultātu.

Eladži Manē laukuma vidū labajā uzbrukuma pusē pārķēra bumbu, pietuvojās soda laukumam un piespēlēja pa kreisi Stepanovam, kurš bumbu raidīja vārtu labajā apakšējā stūrī.

Liepājniekiem sezonas pirmais mačs pret "Metta" komandu tika atcelts, otrajā kārtā Tamaza Pertijas vadītā vienība ar 1:0 uzvarēja valsts čempioni "Valmieru", trešajā kārtā ar 0:3 zaudēja "Riga" un ceturtajā ar 0:2 atzina RFS pārākumu, abus vārtus ielaižot otrajā puslaikā, bet pēc tam, atspēlējoties no divu vārtu deficīta, ar 3:2 pārspēja "Jelgavu".

"Audai" sezonas sākums bija veiksmīgāks (uzvaras 2:0 pār Salaspils "Super Nova" un "Metta"), bet pēc tam tika piedzīvoti divi zaudējumi mačos ar "Valmieru" (0:4) un "Riga" (0:2), kā arī tika fiksēts bezvārtu neizšķirts cīņā ar RFS.

Vēl piektdien, plkst.19, "LNK Sporta Parkā" RFS mēros spēkus ar Tukuma komandu, maču tiešraidē pārraidot tīmekļa vietnei "Sportacentrs.com" un televīzijas kanālam TV4.

Sestdien "Daugavpils" uzņems līdervienību "Riga", un "Jelgava" mājās spēkosies ar "Metta" futbolistiem, bet noslēdzošajā kārtas spēlē svētdien čempione "Valmiera" viesosies pie Salaspils "Super Nova".

Turnīra tabulas augšgalā ar 13 punktiem piecās spēlēs ir "Riga", tālāk ar deviņiem punktiem piecās cīņās ir RFS, bet trešo vietu ar deviņiem punktiem četros mačos ieņem "Metta". Piecos mačos astoņus punktus ir guvusi "Valmiera", bet sešos - "Auda". Septiņi punkti piecās cīņās ir "Liepājai" un seši punkti - "Jelgavai". Četri punkti piecās spēlēs ir "Daugavpilij", bet pa trim punktiem sakrājusi "Super Nova" un "Tukums 2000"/"Telms".

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!