Foto: AFP/Scanpix/LETA
Anglijas futbola premjerlīgas iepriekšējās sezonas čempione Mančestras "City" svētdien cieta otro zaudējumu jaunajā sezonā.

"City" mājās ar 0:2 (0:0) atzina Vulverhemtponas "Wanderers" pārākumu.

Abus vārtus viesiem guva spānis Adama Traore. Vispirms viņš pēc Raula Himenesa piespēles 80.minūtē panāca 1:0, bet kompensācijas laikā pēc šī paša tandēma sadarbības Traore pielika punktu "Wanderers" uzvarai.

Mančestras komanda pēc astoņām kārtām līderei "Liverpool" zaudē jau astoņus punktus.

Citā mačā pārliecinošu uzvaru svinēja Londonas "Chelsea", kas viesos ar 4:1 (3:1) pārspēja "Southampton" vienību. Londoniešiem vārtus guva Temijs Abrahams, Meisons Mounts, Ngolo Kantē un Mišī Bačuajī.

Tāpat uzvaras priekus izbaudīja cita Londonas komanda "Arsenal", kas mājās ar 1:0 (1:0) guva virsroku pār "Bournemouth" futbolistiem. "Lielgabalniekiem" vienīgos vārtus guva Davids Luiss, kurš izcēlās mača devītajā minūtē.

Tikmēr vairāk nekā mēnesi bez uzvarām ir Mančestras "United", kas viesos ar 0:1 (0:0) piekāpās Ņūkāslas "United". Mājiniekiem uzvaras vārtus 72.minūtē guva Metjū Longstafs, kuram šī bija debijas spēle premjerlīgā. 19 gadus vecais futbolists jau pirmajā puslaikā norībināja vārtu pārliktni.

Premjerlīgas līderpozīcijā ar maksimāli iespējamajiem 24 punktiem astoņās spēlēs ir "Liverpool" komanda, kurai ar 16 punktiem seko Mančestras "City", 15 punkti ir Londonas "Arsenal" kontā, bet pa 14 punktiem sakrājušas Lesteras "City", Londonas "Chelsea" un Londonas "Crystal Palace" vienības.


Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!