Foto: AP/Scanpix/LETA

Anglijas premjerlīgas kluba Mančestras "United" futbolisti sestdien viesos uzvarēja Liverpūles "Everton", neļaujot pretiniekiem atgriezties līgas vadībā, bet pēc pārliecinošas uzvaras uz trešo vietu pakāpās Londonas "Chelsea".

Liverpūles "Everton" piekāpās Mančestras "United" ar 1:3 (1:2).

Sākums neliecināja par nepatikšanām mājiniekiem, jo 19.minūtē Bernards izvirzīja mājiniekus vadībā ar 1:0.

13 minūšu laikā mājinieki nonāca zaudētāju lomā. Abas reizes – 25. un 32.minūtē izcēlās Brunu Fernandešs.

Pārsvaru viesiem pēc Fernandeša piespēles pretuzbrukumā mača kompensācijas laika piektajā minūtē nostiprināja Edinsons Kavani.

"United" ar sakrātiem desmit punktiem septiņos mačos ieņem vien 13.vietu, bet "Everton" palaida garām iespēju izvirzīties turnīra tabulas galvgalī.

Londonas "Chelsea" savā laukumā sagrāva Šefīldas "United" ar 4:1 (2:1).

Turklāt pirmie vārtus guva viesi, devītajā minūtē izceļoties Deividam Makgoldrikam.

Mājinieki atbildēja ar Temija Abrahama (23.minūtē), Bendžamina Čilvela (34.), Tjagu Silvas (77.) un Timo Vernera (80.) "goliem".

"Southampton" ir premjerlīgas līderpozīcijās ar 16 punktiem astoņos mačos, tikpat punktu septiņās spēlēs sakrājusi "Liverpool" komanda, kurai ar 15 punktiem astoņos mačos seko Londonas "Chelsea" un septiņās cīņās Lesteras "City", 14 punkti septiņās spēlēs ir "Hotspur", bet tālāk ar 13 punktiem astoņās cīņās ir "Everton" un Londonas "Crystal Palace", kas sestdien ar 4:1 (3:1) sagrāva Līdsas " United ", un Vulverhemptonas "Wanderers" septiņos mačos.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!