Foto: AP/Scanpix

Ap 30 Anglijas premjerlīgas čempionu "Manchester City" līdzjutēju ieradušies Maskavā, lai otrdien, 21.oktobrī, daļēji klātienē noskatītos UEFA Čempionu līgas trešās kārtas spēli pret vietējo CSKA vienību, taču Maskavas policija viņiem to ir liegusi, ziņo portāls "championat.ru".

Tā kā UEFA sodījusi Maskavas CSKA par viņu fanu sarīkotajām nekārtībām Čempionu līgas spēlē Romā, mačam pret "Manchester City" jānotiek bez skatītāju klātbūtnes, tāpēc briti bija jau iepriekš noīrējuši biroja telpas blakus stadionam esošajā biznesa centrā "Novator", no kura var redzēt "Arena Himki" stadionu. Taču Maskavas policija aizliegusi biznesa centra īpašniekiem ielaist britus savās telpās.

Šādu lēmumu kārtībsargi pieņēmuši aiz bažām par britu līdzjutēju drošību - policija uzskata, ka viņiem var uzbrukt krievu fani.

"championat.ru" norāda, ka vairāki "Manchester City" līdzjutēji savu komandu atbalstījuši jau vairāk kā 600 izbraukuma spēlēs, un Maskavas policijas lēmums šo sēriju aprauj.

"35 gadu laikā es esmu izlaidis tikai piecas savas iemīļotās komandas spēles, un tagad, iztērējis vairāk kā 1000 mārciņu, es esmu nokļuvis Krievijas galvaspilsētā, lai, neskatoties uz CSKA diskvalifikāciju, pavērotu "City" spēli," saka viens no Mančestras komandas uzticamākajiem faniem Maiks Deiviss. "Mēs jau laicīgi sarunājām, ka īrēsim ofisa telpas uz biznesa centra jumta, lai no turienes skatītos spēli. Taču nupat uzzinājām, ka policija centra administrācijai aizliegusi mums izīrēt šo telpu. Es esmu sagrauts. Man tā patiešām ir traģēdija. Ceru, ka krievi nāks mums pretī un neliks izlaist sesto spēli 35 gadu laikā."

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!