Foto: AFP/Scanpix/LETA

Futbola leģenda Djego Maradona sociālajā vietnē "Instagram" paziņojis par atgriešanos Argentīnas augstākās līgas futbola kluba "Gimnasia y Esgrima La Plata" galvenā trenera amatā divas dienas pēc tā pamešanas, ziņo ārvalstu mediji.

Maradona bija izlēmis darbu pamest, jo kluba prezidents Gabriels Pelegrino, kurš bija pieņēmis speciālistu darbā, nebija drošs par savu nākotni klubā.

Tomēr treneris pauda, ka mainījis savu lēmumu pēc "kluba politiskās vienotības panākšanas". Maradona arīdzan izteica cerību, ka kluba vadība sagādās viņam iepriekš apsolītos pastiprinājumus.

Bijušais futbolists, kurš ar Argentīnas izlasi triumfēja 1986. gada Pasaules kausā, darbu "Gimnasia" vienībā uzsāka 2019. gada septembrī. Maradona dzimtenē nebija strādājis kopš 2010. gada, kad viņš vadīja Argentīnas vīriešu futbola izlasi.

"Gimnasia" komanda ieņēma pēdējo, 24. vietu augstākajā līgā, bet kopš Maradona pārņēma trenera amatu tā uzvarējusi trīs no astoņām spēlēm, pakāpjoties līdz 22. pozīcijai.

Atbalstu futbola leģendai paauda arī kluba līdzjutēji, kuri pulcējās ielās pēc Maradonas sākotnējā paziņojuma pārtraukt darba attiecības.


Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!