Foto: AFP/Scanpix

Spānijas kluba “Barcelona” ilggadējais līderis Lionels Mesi tomēr varētu mainīt savu lēmumu un palikt komandā arī turpmāk, vēsta Argentīnas medijs “TyC Sports” un Spānijas izdevums “Marca”.

Mesi bija neapmierināts ar to, kāda izvērtās aizvadītā sezona un viņam bija konflikti ar “Barcelona” kluba vadību. Kluba sporta direktors Ēriks Abidāls jau pametis komandu, bet prezidents Hoseps Maria Bartomeu esot gatavs atstāt savu amatu, ja Mesi nolems palikt komandā.

“TyC Sports” vēsta, ka Bartomeu esot sazinājies ar Mesi tēvu, lai pierunātu viņu pārliecināt savu dēlu palikt “Barcelona” sastāvā. Medijs vēsta, ka šobrīd ir 90% iespējamība, ka Mesi tiešām paliks Barselonā.

“Barcelona” nevēlas ar Mesi pārtraukt līgumu, kā viņš to pieprasījis. Tāpat kluba vadība esot uzsvērusi, ka viņu pārdos tikai par izpirkuma maksu, kas esot 700 miljoni eiro. Ja Mesi joprojām cer pārtraukt līgumu ar “Barcelona”, tad viņam jāvēršas tiesā. Argentīnas futbola zvaigznes arguments esot, ka viņa līgumā bija punkts, ka šajā starpsezonā līdz noteiktam laikam viņš varēja atstāt komandu bez jebkādām izpirkuma maksām, taču Covid-19 pandēmijas seku dēļ šis līguma punkts joprojām uzskatāms par spēkā esošu.

Tomēr “Marca” raksta, ka Mesi nevēlas pamest “Barcelona”, konfliktējot ar kluba vadību.

Mesi Spānijas čempionātā savā karjerā guvis 444 vārtus 434 spēlēs, bet UEFA Čempionu līgā viņa kontā 117 vārtu guvumi 144 spēlēs

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!