Foto: AFP/Scanpix/LETA

Brazīlijas futbola superzvaigzne Neimārs izlaidīs trīs Parīzes "Saint-Germain" (PSG) spēles pēc Čempionu līgas cīņā pret Stambulas "Bašakšehir" savainotā augšstilba muskuļa, ceturtdien savā tīmekļa vietnē ziņoja Francijas radio kanāls "RMC Sport".

Trešdien Stambulā Neimārs spēli beidza pēc 25 minūtēm. PSG turpināja spēlēt bez viņa un uzvarēja ar rezultātu 2:0.

"Brazīlietim, kurš bija nomaiņas lūgšana mēģināja spēlēt tālāk, tika veikta magnētiskā rezonanse, kas atklāja plīsumu aduktora muskulī," teikts "RMC Sport" tīmekļa vietnē.

Nākamās trīs PSG spēles ir sestdien Nantē notiekošais Francijas augstākās līgas mačs, kam trešdien seko mājas spēles pret "Leipzig" Čempionu līgā un pret "Rennes" 7. novembrī "Ligue 1" čempionātā.

Pēc šīs spēles seko starptautisko maču pārtraukums, kad Brazīlijai Pasaules kausa kvalifikācijā jātiekas ar Venecuēlu un Urugvaju, spēlēm notiekot attiecīgi 14. un 17. novembrī. Neimārs ir izsaukts uz Brazīlijas izlasi.

"Pagaidām nav dota norāde par viņa dalību Brazīlijas izlases rindās," saka "RMC Sport".

PSG treneris Tomass Tuhels piektdien paziņoja, ka viņš nedomā, ka Neimārs būs spējīgs spēlēt nacionālajā izlasē.

"Ja viņš spēlēs, tas nozīmē, ka viņš nav savainots, un tā ir slikta ziņa. Manā rīcībā ir tāda informācija, ka viņš atgriezīsies laukumā pēc izlašu pārtraukuma," saka treneris.

Pēc starptautisko maču pārtraukuma PSG 20. novembrī spēlēs Monako.

Tuhelam jau iepriekš bija jārēķinās ar pilnu lazareti, kurā atradās Marko Verati, Mauro Ikardi, Leandro Paredess, Julians Drakslers un Huans Bernats. Treneris cer, ka Ikardi un Paredess varēs atgriezties laukumā trešdien mačā ar "Leipzig".

"Ļoti ceru, ka viņi pirmdien būs kopā ar mums. Mums jāsamierinās ar to, ka viņi varēs spēlēt pēc tikai viena aizvadīta treniņa," viņš teica. "Parastā situācijā es teiktu, ka viņi nav gatavi Čempionu līgai, taču šobrīd viņiem varbūt būs jāspēlē."

Neimārs pēc sezonas sākuma izlaišanas Covid-19 dēļ izlaida vēl divas spēles pēc sarkanās kartītes pret Marseļas "Olympigue". Šajā sezonā viņš ir guvis divus vārtus un izdarījis četras rezultatīvas piespēles.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!