Foto: EPA/Scanpix/LETA

Brazīlijas futbola izlases un Francijas kluba Parīzes "Saint-Germain" zvaigzni Neimāru kāda sieviete apsūdz izvarošanā, vēsta ārvalstu mediji.

Pirmā informāciju par apsūdzībām klajā nāca aizvadītās nedēļas izskaņā, kad Brazīlijas mediji informēja, ka Riodežaneiro policijā iesniegta sūdzība, kurā teikts, ka Neimars izmantojis spēku, lai veiktu seksuāla rakstura darbības bez partnera piekrišanas.

Neimars šos apvainojumus noraidīja. Viņš sava sociālā tīklā "Instagram" profilā publicēja septiņas minūtes garu video, kurā parādīja savu saraksti ar sievieti, kā arī intīmas fotogrāfijas, kuras viņa sūtīja futbolistam.

Tomēr, parādot šīs fotogrāfijas, viņš varētu būt pārkāpis Brazīlijas likumu, kas aizliedz bez otras puses piekrišanas publicēt citu cilvēku kailfoto vai cita veida jutīgu informāciju. Turklāt situāciju vēl vairāk sarežģī tas, ka šobrīd notiek izmeklēšana. Policija izskatīs arī šo lietu, vēsta ESPN.

Neimars apgalvo, ka apsūdzības izvarošanā ir mēģinājums no viņa izspiest naudu. "Neesmu pārsteigts. Situācija nav patīkama, taču tie, kuri mani pazīst, zina, ka esmu labs cilvēks un neko tādu nedarītu," sacīja Neimars.

Neimars šobrīd ir pasaules dārgākais futbolists, un aizvadītajā sezonā viņš "Saint-Germain" sastāvā 28 spēlēs guva 23 vārtus.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!