Foto: AFP/Scanpix

Latvijas futbola izlases aizsargs Mārcis Ošs sestdien Šveices čempionāta mačā laukumā pavadīja visas 90 minūtes, kamēr viņa pārstāvētā Neišateles "Xamax" komanda cīnījās neizšķirti.

"Xamax" savā laukumā nospēlēja 3:3 (1:0) ar "Zurich" komandu, kuras rezerves vārtsargs ir Andris Vaņins.

Laukuma saimniekiem pirmos divus vārtus 21. un 56.minūtē guva Makss Veloso pēc Rafaela Nucolo piespēlēm, turklāt pirmajā vārtu guvumā rupji kļūdījās Vaņinam pamatvārtsarga vietu atņēmušais Janiks Brehers. Tiesa, pretiniekiem 61. un 64.minūtē ar precīziem tālsitieniem atzīmējās kosoviešu pussargs Hekurans Krueziu, panākot neizšķirtu.

Pāris minūtes pēc viesu otrajiem vārtiem Šarls Dudēns vēlreiz izvirzīja vadībā "Xamax", pēc stūra sitiena būdams precīzs ar galvu. Tomēr Neišateles komanda uzvaru nenoturēja, jo "Zurich" 76.minūtē pēc Šarla Pikela pārkāpuma soda laukumā nopelnīja "pendeli", kuru realizēja kosovietis Benjamins Kololli

Svētdien Roberta Uldriķa pārstāvētā "Sion" komanda savā laukumā tiksies ar "Thun" vienību.

Šveices superlīgas kopvērtējuma līderpozīcijā ar 15 spēles iekrātiem 40 punktiem ir Bernes "Young Boys" vienība, kam ar 23 punktiem seko "Basel", bet punkts mazāk ir "Thun" futbolistiem. Tālāk ceturtajā pozīcijā ar 21 punktu ir "Zurich", "Sion" ar 14 punktiem ir astotā, bet "Xamax" ar 12 punktiem ieņem pēdējo vietu desmit komandu konkurencē.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!