Foto: Reuters/Scanpix
Par Anglijas premjerlīgas futbola kluba "Chelsea" galveno treneri trešdien oficiāli apstiprināts portugāļu speciālists Andrē Viljašs-Boašs, vēsta BBC.

33 gadus vecais bijušais "Porto" galvenais treneris ar Londonas superklubu noslēdza līgumu uz trīs gadiem. Lai gan Viljašs-Boašs ir vienā vecumā ar "Chelsea" spēlētājiem Frenku Lampardu un Didjē Drogbā, pagājušajā sezonā viņš kopā ar "Porto" triumfēja Portugāles čempionātā, Portugāles līgas kausa izcīņā un Eiropas līgā.

"Andrē bija neapstrīdami galvenais kandidāts uz šo amatu. Viņš ir talantīgākais no visiem jaunajiem treneriem pasaulē," teikts "Chelsea" paziņojumā. "Viņš jau šobrīd ir daudz ko sasniedzis tik īsā laika periodā. Viņa ambīcijas, atdeve un apņēmība sakrīt ar "Chelsea" viedokli, un mēs ticam, ka viņa vadībā komanda sasniegs lielākus panākumus mājas un Eiropas sacensībās."

"Chelsea" samaksāja "Porto" 13,3 miljonus sterliņu mārciņas par Viljaša-Boaša līguma izpirkšanu. "Chelsea" galvenā trenera amatā Viljašs-Boašs nomainīs pazīstamo Karlosu Ančeloti, kurš tika atlaists pēc sezonas, kurā komanda neieguva nevienu trofeju.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!