Foto: AFP/Scanpix
Spānijas futbola klubs "Real Mallorca" izrāda nopietnu interesi par Poznaņas "Lech" un Latvijas izlases uzbrucēju Artjomu Rudņevu, vēsta spāņu masu mediji.

Kā norādījis Spānijas kluba direktors Lorencs Serra Ferrers, Rudņevs esot atbilstošs gan pēc ekonomiskām iespējām, gan pēc viņa potenciāla.

"Viņš ir jauns spēlētājs, labs uzbrucējs un ļoti labi atbilst tam, ko mums vajag uzbrukuma pastiprināšanai," saka Ferrers, piebilstot, ka uzbrucēja sekmēm laukumā sekojot līdzi jau sen.

Tiesa, pagaidām starp abām pusēm nekādas pārrunas nav notikušas, un "Real Mallorca" gaidot no poļu komandas atbildi par iespējamo pārejas summu. Pēc "Real Mallorca" domām, transfēra summai nevajadzētu pārsniegt divus miljonus eiro. Tomēr internetā pieejamā informācija liecina, ka Rudņeva tirgus cena šobrīd ir aptuveni četri miljoni eiro.

Kopš pagājušā gada rudens, kad Rudņevs teicami nospēlēja Eiropas līgā pret leģendāro Turīnas "Juventus", par Latvijas izlases uzbrucēju interesi izrādījuši vairāki klubi no Eiropas spēcīgākajām līgām, tomēr "Lech" saglabājis futbolistu savās rindās.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!