Foto: LETA
Pirmo zaudējumu piecās Anglijas otrās spēcīgākās futbola līgas - "Championship" - turnīra spēlēs pirmdien piedzīvoja Latvijas izlases kapteiņa Kaspara Gorkša pārstāvētā "Reading" komanda, kas izbraukumā ar 1:3 (1:3) piekāpās Kārdifas "City" futbolistiem.

Gorkšs, kā jau ierasts, nospēlēja visas 90 minūtes. Rezultātam esot 0:2, Gorkšam bija laba iespēja samazināt pretinieku pārsvaru, taču viņa raidījums tika bloķēts.

Līdz spēles 19.minūtei "City" futbolisti atradās vadībā jau ar divu vārtu pārsvaru, kad precīzi bija Džo Meisons un Ārons Gunarsons, bet 36.minūtē 3:0 panāca Kenijs Millers.

Vienīgos vārtus "Reading" labā pirmā puslaika pašās beigās guva kapteinis Džobijs Makenufs.

Iepriekšējās četrās spēlēs "Reading" futbolisti bija izcīnījuši tikai uzvaras.

"Championship" turnīra kopvērtējumā Redingas klubs pēc šī spēles ar 39 punktiem 25 mačos saglabāja piekto vietu 24 komandu konkurencē, bet "City" vienība ar 45 punktiem ieņem trešo pozīciju.

Pēc sezonas pirmo divu vietu ieguvēji automātiski iekļūs premjerlīgā, bet komandas, kas ieņems 3.-6.vietu, pārspēlēs sadalīs atlikušo ceļazīmi.

Kā ziņots, Gorkšs "Reading" komandai pievienojās neilgi pēc sezonas sākuma, kad viņu pārdeva premjerlīgas vienība Londonas "Queens Park Rangers" (QPR).

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!