Foto: Sputnik/Scanpix/LETA
Francijas futbola grands Parīzes "St. Germain" varētu veidot spēcīgu sastāvu, piesaistot divas zvaigznes Lionelu Mesi un Serhio Ramosu, vēsta ārvalstu masu mediji.

Runas par PSG mērķiem medijos parādījās pēc tam, kad Spānijas futbola klubs "Real Madrid" nespēja vienoties ar savu kapteini Ramosu par jaunu līgumu. Ramoss kopš 2005. gada ir uzticīgs "Real Madrid", tomēr spāņu futbolists, kuram pašreizējā vienošanās ar Madrids klubu beidzas vasarā, nav pieņēmis "Real Madrid" jauno piedāvājumu līgumam līdz 2023. gadam.

Kā vēsta spāņu žurnālisti, Ramoss tikšanās laikā norādījis, ka nepieņems jauno piedāvājumu un līdz ar to sāks uzklausīt citu klubu piedāvājumus. Ņemot vērā Covid-19 krīzi un tās finansiālo ietekmi sportā, "Real Madrid" vēlējušies samazināt Ramosa iespaidīgo – 12 miljonu eiro gadā – atalgojumu, tomēr spānis vēlas saņemt algu vismaz līdzšinējā apmērā, tādējādi abas puses palikušas bez kopsaucēja.

Tikšanās laikā Ramoss esot arī izteicies: "Man kāds no PSG teica, ka viņi plāno veidot lielisku komandu ar mani un Mesi sastāvā."

PSG jaunā gada pirmajās dienās oficiāli paziņoja, ka galvenā trenera amatā iecelts ambiciozais argentīnietis Maurisio Početīno. PSG rindās spēlē jau Neimārs un Kilians Mbape, bet Ramosa un Mesi piesaistīšanas gadījumā Parīzes vienība kļūs par zvaigznēm bagātāko pasaules klubu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!