Foto: AFP/Scanpix

Anglijas futbola premjerlīgas 16.kārtas spēlē sestdien ārpus pieteikuma atkal palika Latvijas izlases aizsargs Kaspars Gorkšs, bet viņa pārstāvētā "Reading" vienība izbraukumā ar 0:1 (0:1) piekāpās citiem turnīra pastarīšiem "Southampton".

Gorkšs jau trešo maču pēc kārtas netika iekļauts Redingas komandas pieteikumā. Pirms tam latvietis bija no "zvana līdz zvanam" nospēlējis visas "Reading" komandas spēles premjerlīgā.

Vienīgos vārtus 64.minūtē guva pussargs Džeisons Pančons.

"Reading" komandai šis bija trešais zaudējums pēc kārtas, bet pirms tam ar Gorkšu ierindā vienība nebija zaudējusi četros mačos pēc kārtas.

Premjerlīgas kopvērtējumā "Reading" ar deviņiem punktiem 15 spēlēs atrodas priekšpēdējā, 19.vietā, apsteidzot vienīgi Londonas "Queens Park Rangers" (QPR) komandu, kuras kontā septiņi punkti.

Turnīra līderi ar attiecīgi 36 un 33 punktiem 15 mačos ir abi Mančestras klubi - "United" un pašreizējie valsts čempioni "Citry". Svētdien abas komandas gaida savstarpējs mačs.

Savukārt trešajā pozīcijā ar 29 punktiem 16 spēlēs atrodas Londonas "Chelsea" vienība, kas sestdien ar 3:1 (2:0) viesos pārspēja "Sunderland", divus vārtus gūstot spānim Fernando Torresam.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!