Foto: Reuters/Scanpix/LETA
Spānijas futbola grands Madrides "Real" noliedz, ka otrdien UEFA Čempionu līgas mačā veiktās vārtsarga Tibo Kurtuā maiņas iemesls bijis panikas lēkme.

Jau ziņots, ka "Real" otrdien pirmajā puslaikā ielaida divus vārtus un cīnījās neizšķirti 2:2 ar "Club Brugge". Kurtuā pēc pirmā puslaika tika nomainīts un viņa vietā vārtos stājās Alfons Areola.

Kā ziņoja laikraksts "OK Diario", 27 gadus vecais Kurtuā otro puslaiku nav spēlējis, jo viņu piemeklējusi panikas lēkme. Spāņu mediji raksta, ka beļģu vārtsargu no stadiona aizvedis viņa tēvs.

"Mūsu futbolistam nekad nav konstatētas panikas lēkmes pazīmes, tādējādi šī informācija ir absolūti nepatiesa. Kurtuā ir diagnosticēts un tiek ārstēts akūts gastroenterīts ar dehidratāciju un elektrolītu līdzsvara traucējumiem, kā dēļ viņš nevarēja turpināt otrdienas spēli," teikts "Real" paziņojumā.

Kurtuā šosezon laukumā bijis astoņās spēlēs, no kurām tikai divās nostāvējis "sausā".

"Nevienam vieta sastāvā nav garantēta, tajā skaitā arī Kurtuā. Mums vajag gūt arī vārtus. Viņš nav vienīgais, kurš atbildīgs par pirmajām 45 minūtēm tajā mačā," teica "Real" galvenais treneris Zinedins Zidāns.

Arī pats Kurtuā noliedz, ka viņam būtu problēmas ar psiholoģisku stāvokli. "Ja esi "Real" vārtsargs, jābūt gatavam spiedienam," "Marca" citē Kurtuā teikto.

Beļģu vārtsargs nepiedalījās ceturtdienas un piektdienas treniņos, tādējādi sestdien mačā ar "Granada" vienību, visticamāk, nespēlēs.

Kurtuā pērn tika iegādāts no Anglijas komandas Londonas "Chelsea".

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!