Foto: Publicitātes foto
"SMScredit.lv" Ziemas kausa izcīņas spēlē futbolā otrdien "Riga FC" komanda ar rezultātu 3:2 pārspēja citu Rīgas komandu "Metta"/LU, vēsta turnīra organizatori.

Jau sestajā minūtē "Metta"/LU atrādās vadībā ar 2:0. Vispirms ceturtajā minūtē Gatis Kalniņš pēc komandas biedra centrējuma no stūra guva pirmos vārtus, savukārt divas minūtes vēlāk Edgars Vardanjans ar 11 metru soda sitienu rezultātu dubultoja. Šajā epizodē vārtsargs Roberts Ozols neatļauti kavēja pretinieku uzbrucēju, krītot tam kājās.

Ilgu laiku rezultāts nemainījās, līdz otrā puslaika beigu daļā pamatīgi aktivizējās "Riga FC". 61. minūtē komandas pirmos vārtus guva pārbaudāmais spēlētājs, bet 10 minūtes vēlāk sekoja kārtējie vārti Ziemas kausa ietvaros no Roberta Savaļnieka. 80.minūtē ''Riga FC'' guva arī trešos vārtus - ar galvu bumbu vārtos pēc standartsituācijas centrējuma raidīja komandas kapteinis Dmitrijs Halvitovs.

Līdz ar to kļuvis zināms, cīņā par 7.vietu tiksies BFC "Daugavpils" un "Metta/LU, savukārt trešdien 5.vietu dalīs Jūrmalas ''Spartaks'' un ''Riga FC''.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!