Foto: F64
Latvijas futbola virslīgas čempionvienība "Riga FC" atcēlusi savas akadēmijas audzēkņu vecākiem veicamos maksājumus par treniņiem, vēstī klubs.

Jau ziņots, ka koronavīrusa Covid-19 dēļ, sākot ar 13. martu, mācību process visās izglītības iestādēs norisināsies attālināti, tiek pārtraukti visi treniņi, sacensības un mēģinājumi kultūrizglītības, sporta profesionālās ievirzes un interešu izglītības programmu ietvaros Latvijā. Nav pieļaujama bērnu dalība jebkādās sacensībās neatkarīgi no to norises vietas un dalībnieku skaita tajās, kā arī nav pieļaujama bērnu dalība treniņnometnēs ne Latvijā, ne ārvalstīs.

Futbola klubs "Riga" gan treniņu procesu organizējis tiešsaistē, bet par to bērnu vecākiem nebūs jāmaksā.

""Riga Football Club" vadība pieņēmusi nozīmīgu lēmumu attiecībā pret kluba akadēmiju," rakstīts vienības paziņojumā. "Līdz ārkārtas stāvokļa beigām bērnu vecākiem akadēmijā tiek atcelti visi maksājumi. "Riga FC" parūpēsies par visiem izdevumiem saistībā ar akadēmijas darbību. Tiešsaistes treniņi mūsu audzēkņiem turpināsies."

2014. gadā dibinātais klubs uzvarējis pēdējos divus virslīgas titulus, kā arī uztur akadēmiju ar dažāda vecuma grupu jauniešu komandām.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!