Foto: EPA/LETA
Polijas čempionvienības futbolā Poznaņas "Lech" Latvijas uzbrucēja Artjoma Rudņeva skaisti gūtie vārti pārbaudes spēlē pagājušajā nedēļā dažās dienās savākuši vairāk nekā miljonu skatījumu interneta vietnē "YouTube".

Kopš 26.janvāra, kad video ticis ievietots "YouTube", tas skatīts vairāk nekā 1 073 000 reižu. Video ir redzams, kā Rudņevs pārbaudes spēlē ar Bulgārijas vienību Plovdivas "Lokomotiv", kurā "Lech" uzvarēja ar rezultātu 4:0, mača 12.minūtē pēc bumbas iespēles soda laukumā, pārspēj pretinieku vārtsargu, sitot bumbu ar papēdi.

Piektdien uz kādu laiku video arī bija populārākais starp visiem portāla sporta video.

Šī nav pirmā reize, kad kāds Latvijas sportists iekļuvis "YouTube" skatītāko video sarakstā.

Kā ziņots, pagājušā gada oktobra sākumā par pāris dienu skatītāko sporta video "YouTube" kļuva Amerikas hokeja līgas (AHL) Binhemtonas "Senators" komandas latviešu uzbrucēja Kaspara Daugaviņa pēcspēles metiens pirmssezonas pārbaudes spēlē ar Hemiltonas "Bulldogs" vienību.

Video ir redzams, kā Daugaviņš pēcspēles metienu sērijā uzsāk slidot no centra iemetiena un ripu kontrolē ar nūjas galu. Nonācis līdz vārtsargam viņš bremzē, uztaisa 360 grādu apgriezienu ap savu asi un gūst vārtus.

Šobrīd šis Daugaviņa video ir savācis jau vairāk nekā 1 863 000 skatījumu.

Tāpat ASV interneta kompānija "Yahoo" šo Daugaviņa meistarstiķi atzina par pagājušā gada labāko sporta video.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!