Foto: AFP/Scanpix

Bezcerīgu zaudējumu šī gada pēdējā spēlē sestdien cieta Latvijas uzbrucēja Artjoma Rudņeva pārstāvētā Vācijas bundeslīgas vienība Hamburgas SV (HSV), kas izbraukumā ar rezultātu 0:3 (0:2) piekāpās sacensību vicelīderei Leverkūzenes "Bayer".

Jau no pirmajām minūtēm "Bayer" vienībai bija nospiedošs pārsvars un 27.minūtē rezultātu arī atklāja Štefans Kīslings. Jau pavisam īsu brīdi pēc šī vārtu guvuma Rudņevs pēc centrējuma trāpīja bumbu ar galvu pa vārtu stabu, tomēr 37.minūtē Andrē Širle panāca jau 2:0.

Arī otrajā puslaikā "Bayer" komandai bija samērā nospiedošs pārsvars, tomēr šoreiz mājinieki guva tikai vienus vārtus, kad pēc ļoti rupjas HSV aizsargu kļūdas vēlreiz izcēlās Kīslings.

Rudņevs laukumā pavadīja visu spēli un izcēlās vien ar dzelteno kartīti, ko nopelnīja neilgi pēc komandas otro vārtu zaudēšanas.

Līdz ar to "Bayer" futbolisti liedza kopvērtējuma līdervienībai sasniegt jaunu čempionāta rekordu - pēc pirmā apļa atrasties vadībā ar vairāk nekā desmit punktu pārsvaru. Dodoties ziemas pārtraukumā "Bayern" kontā ir 42 punktiem 17 cīņās, bet "Bayer" seko ar 33 punktiem.

Kā ziņots, "Bayern" futbolisti piektdien nospēlēja neizšķirti 1:1 ar Menhengladbahas "Borussia".

Šīm komandām ar 30 punktiem seko Frankfurtes "Eintracht", kas sestdien ar 2:0 (2:0) izbraukumā uzvarēja "VfL Wolfsburg", bet 27 punkti ir čempionvienībai Dortmundes "Borussia", kas gan 17.kārtas spēli aizvadīs svētdien, kad viesosies pie šosezon neveiksmīgi spēlējošās "Hoffenheim" komandas.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!