Foto: AFP/Scanpix

Latvijas futbola izlases un Polijas kluba Pozaņas “Lech” uzbrucējs Artjoms Rudņevs gaidāmajā futbolistu transfēra periodā, visticamāk, nemainīs komandas, viņš stāstīja intervijā interneta mājaslapai “gwizdek24.se.pl” .

Atgādinām, ka oktobrī medijos izskanēja informācija, ka Rudņevs varētu pārcelties uz Portugāles čempioni "Porto", bet vēlāk potenciālo pircēju sarakstu papildināja arī Krievijas un Vācijas komandas.

Šajā sezonā Rudņevs 17 spēlēs guvis 18 vārtus, kas viņu padara par pārliecinoši rezultatīvāko spēlētāju līgā. Līdz ar to, uzbrucējs ir nominēts diviem apbalvojumiem – labākais futbolists un labākais ārzemju futbolists Polijas čempionātā.

“Tas ir jauki, negaidīju tādu atzinību. Taču ceru, ka pavasarī kļūšu par rezultatīvāko čempionāta spēlētāju,” teica Rudņevs. “Izskatās, ka palikšu “Lech” komandā un par to nemaz nebēdāšos. Pozaņa ir lieliska pilsēta, kur spēlēt futbolu. Tāpat zinu, ka mums izdosies kvalificēties Eirokausiem.”

“Čempionāta goda pjedestāls mums ir rokas stiepiena attālumā. Titulu iegūt varētu būt grūti, jo citām komandām ir liels pārsvars. Varu tikai apsolīt, ka izdarīšu visu, lai pēc divu gadu pārtraukuma tituls atgrieztos Poznaņā,” viņš turpināja.

Polijas čempionāta kopvērtējumā "Lech" ar 28 punktiem 17 spēlēs pakāpās uz piekto pozīciju. Tikmēr čempionāta līderpozīcijā ir Vroclavas “Slask”, kas 17 spēlēs izcīnījusi 37 punktus

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!