Foto: EPA/LETA
Polijas futbola kluba Poznaņas "Lech" un Latvijas izlases uzbrucējs Artjoms Rudņevs, kurš pēc fantastiskā snieguma Eiropas līgas mačos pret "Juventus" izpelnījies pastiprinātu uzmanību no citiem klubiem, nedomā par iespējamo pāreju un visu uzmanību velta spēlēšanai pašreizējā komandā.

Atgādinām, ka Rudņevs rudenī divās spēlēs pret slaveno "Juventus" guva visus četrus "Lech" vārtus, bet Poznaņas komanda abos mačos cīnījās neizšķirti 3:3 un 1:1.

Pēc šīm spēlēm parādījās informācija, ka par Rudņevu interesi izrādot ne tikai viņa "upuris" "Juventus", bet arī "Arsenal" un "Galatasaray".

"Mana favorīts ir "Barcelona", bet, ja runājām par tām komandām, kuras tiek minētas saistībā ar mani, tad priekšroku dodu "Arsenal"," Rudņevu citē Ungārijas interneta vietne "origo.hu". Kā zināms, pirms pārcelšanās uz Poliju Rudņevs spēlēja tieši Ungārijā.

Tomēr Rudņevs atzīst, ka nedomā par iespējamo pārcelšanos un koncentrējas spēlēšanai "Lech" sastāvā. "Visa mana uzmanība ir futbolam. Par citiem klubiem es sākušu domāt, kad mans aģents vai "Lech" mani informēs, ka ir izteikts reāls iedāvājums."

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!