Foto: Reuters/Scanpix

Spānijas futbola grands Madrides "Real" nav spējis vienoties par jaunu līgumu ar savu kapteini Serhio Ramosu, kurš tādējādi nepaliks komandā, vēsta klubs.

Jau visas aizvadītās sezonas laikā Ramoss veica pārrunas par jauno līgumu ar "Real", tomēr tās nebija gludas. Madrides kluba jaunais galvenais treneris Karlo Ančeloti centās pierunāt Ramosu palikt komandā, tomēr spēlētājs nolēma doties spēlēt citur.

Ramoss "Real" rindās spēlēja kopš 2005. gada, un viņš šajā komandā kļuva par pieckārtēju Spānijas un Spānijas Superkausa ieguvēju, četras reizes uzvarēja UEFA Čempionu līgā un FIFA Klubu Pasaules kausā, trīs reizes ieguva UEFA Superkausu, divreiz uzvarēja Spānijas Karaļa kausa izcīņā. Viņš visos turnīros kopā 671 spēlē guva 101 vārtus.

Šajā sezonā 35 gadus veco Ramosu nomocīja traumas, un kopumā viņš piedalījās 21 spēlē, kas viņam ir mazākais spēļu skaits sezonā "Real" rindās.

2005. gadā "Sevilla" par Ramosu no "Real" saņēma 27 miljonus, kas tobrīd bija Spānijas rekords par aizsarga pozīcijas spēlētāju.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!