Foto: F64

Latvijas virslīgas futbola čempionāta spēlē sestdien divu līdergrupas komandu duelī Slokā "Skonto" cīnījās neizšķirti 2:2 (1:0) ar JPFS/"Spartaks".

Mača 27.minūtē pēc centrējuma Tadas Labukas ar galvu guva pirmos vārtus un izvirzīja "Skonto" vadībā. 2.puslaikā 67.minūtē Hosē Mesa ar skaistu soda sitienu nedeva "Skonto" vārtsargam Germanam Māliņam cerības glābt skontiešus - 1:1, taču uzreiz nākamajā uzbrukumā "Skonto" deva prettriecienu – Valērijs Šabala pēc sologājiena ar teicamu sitienu tālajā stūrī atguva skontiešiem vadību 2:1.

"Skonto" gan uzvaru nenosargāja. 85.minūtē pēc soda sitiena bumba pēc rikošeta nonāca pie Antona Jemeļina, kurš bija nepiesegts pie pašiem vārtiem. Tādu izdevību Jemeļins garām nelaida un panāca "Spartakam" neizšķirtu 2:2.

Vēl vienā mačā sestdien Rīgas "Daugava", pateicoties Vitālija Ziļa gūtajiem vārtiem otrā puslaika sākumā, ar 1:0 pieveica "Jelgavu". Savukārt "Gulbene" ar 2:0 apspēlēja "FC Jūrmala" un izcīnīja trešo uzvaru pēc kārtas.

Svētdien vēl paredzētas divas spēles virslīgā - līderi Daugavpils "Daugava" tiksies ar pastarīti "Metta/LU", bet Kurzemes derbijā "Liepājas metalurgs" uzņems "Ventspili".

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!