Foto: Imago Sport/Scanpix/LETA

Latvijas futbola izlases uzbrucējam Raimondam Krollim paliekot rezervē, "Spezia" komanda sestdien Itālijas A sērijas 35. kārtas spēlē guva negaidītu un svarīgu uzvaru.

"Spezia" mājās ar 2:0 (0:0) uzvarēja UEFA Čempionu līgas pusfinālisti "AC Milan".

Starp Čempionu līgas pusfināliem "AC Milan", kas šonedēļ pirmajā mačā ar 0:2 zaudēja Milānas "Inter", sestdien aizvadīja maču ar Spēcijas klubu. Arī sezonas pirmajā spēlē milānieši bija spiesti piekāpties (1:2).

"Spezia" vadībā izvirzījās 75. minūtē, kad Pšemislavs Višņevskis pretī vārtiem tika pie atlēkušās bumbas un raidīja to mērķī. Desmit minūtes vēlāk Salvatore Espozito ar skaisti izpildītu brīvsitienu panāca 2:0.

Trīs mačus pirms sezonas beigām "Spezia" komanda ar 30 punktiem 35 spēlēs ieņem 18.vietu 20 klubu konkurencē. Tikpat punktu ir 17.pozīcijā esošajai "Verona", kas vēl aizvadīs 35.kārtas cīņu. A sēriju pametīs trīs vājākās komandas.

Tikmēr "AC Milan" ar 61 punktu ir piektā, pirmajam četriniekam, kuru noslēdz "Inter", zaudējot divus punktus. Titulu jau nodrošinājusi "Napoli".

Krollis Spēcijas kluba rindas papildināja janvārī un jau pirmajā mačā bija spēles pieteikumā, taču savu debiju, kļūstot par pirmo Latvijas futbolistu, kurš devies laukumā Itālijas A sērijā, viņš piedzīvoja 5.februārī, kad mačā pret "Napoli" 76.minūtē devās uz maiņu. Krollis līdz šim piedalījies trijās A sērijas spēlēs.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!