Foto: F64
Valdība ceturtdien nolēmusi atļaut organizētus sporta treniņus, taču jāievēro vairāki nosacījumi, no kuriem viens ir, ka tajos drīkst piedalīties ne vairāk kā 25 personas, liecina valdības sēdes dokumenti.

Portāls "Delfi" jau ziņoja, ka Valdība ceturtdien lēmusi pagarināt visā valsts teritorijā ārkārtējo situāciju 9. jūnijam ar mērķi ierobežot Covid-19 izplatību ārkārtējās situācijas spēkā esamības laikā.

Sporta treniņa norisei vienā treniņgrupā vienlaikus organizēti drīkst pulcēties ne vairāk kā 25 personas, ieskaitot treniņa vadītāju un citus darbiniekus. Sporta treniņa laiks iekštelpās nedrīkst pārsniegt trīs stundas, bet ārtelpās – netiek noteikti ierobežojumi.

Treniņu drīkst vadīt persona, kura atbilst normatīvajos aktos par sporta speciālistu sertifikāciju noteiktajām prasībām, kā arī personas ievēro savstarpēju divu metru distanci. Netiek pieļauts, ka fiziski pārklājas dažādu treniņu grupu plūsmas, kā arī tiek nodrošināta to darbības atsevišķa uzraudzība. Sporta treniņā nedrīkst tikt iesaistītas personas, kuras jaunākas par septiņiem gadiem.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!