Foto: Reuters/Scanpix

Čempionu līgas mačs futbolā otrdien starp Turcijas komandu Stambulas "Galatasaray" un Itālijas čempionvienību Turīnas "Juventus" tika pārtraukts pārāk lielā sniega dēļ.

Mačs iesākās ar Turcijas vienības pārsvaru, bet to pārvērst vārtu guvumā neizdevās. Ritot minūtēm, sāka snigt arvien vairāk, līdz tiesnesis pieņēma lēmumu, ka laiks spēlēt ar oranžo bumbu. Tomēr, kad spēles laiks jau bija pāri pusstundai, arbitrs nolēma maču pārtraukt, jo nebija saskatāmas pat laukuma līnijas.

Visticamākais, ka drīzumā tiks lemts, kad cīņa tomēr varētu tikt izspēlēta, jo šī ir pēdējā Čempionu līgas kārta.

B apakšgrupas kopvērtējumā pēc piecām cīņām "Juventus" ar iekrātiem sešiem punktiem atrodas otrajā vietā aiz varenā Spānijas granda Madrides "Real", kam 13 punkti. Tikmēr pa četriem punktiem iekrājuši "Galatasaray" un Dānijas spēcīgākā vienība "Kobenhavn".

Pēc divu apļu turnīra katras apakšgrupas divas labākās komandas iekļūs turnīra astotdaļfinālā, bet trešajā vietā palikušās komandas sezonu turpinās UEFA Eiropas līgā.

Savukārt turnīra fināls plānots 2014.gada 24.maijā Portugālē, Lisabonā.

Kā ziņots, pagājušajā sezonā turnīrā triumfēja Vācijas čempioni Minhenes "Bayern", kas finālmačā ar 2:1 pārspēja citu šīs valsts komandu Dortmundes "Borussia".

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!