Foto: AFP/Scanpix

Pēc publiskas atvainošanās Vācijas bundeslīgas klubs Minhenes "Bayern" atcēlis akreditācijas aizliegumu uz UEFA Čempionu līgas ceturtdaļfināla atbildes spēli pret Anglijas vienību Mančestras "United" britu tabloīdam "The Sun".

Kā zināms, iepriekšējā nedēļā Bayern" uz šo Čempionu līgas ceturtdaļfināla atbildes spēli atteicās akreditēt britu tabloīdu "Daily Mirror" un "The Sun" žurnālistus, jo tie pēc pirmās spēles nāca klajā ar aizvainojošiem virsrakstiem, kas veltīti Minhenes kluba pussargam Bastianam Šveinšteigeram, kurš šajā duelī cīņas izskaņā tika noraidīts no laukuma.

Apspēlējot futbolista uzvārda saknes tulkojumu no vācu valodas, "Daily Mirror" trešdien nāca klajā ar virsrakstu "Tu, netīrā cūka!" (angliski - "You dirty Schwein"), bet "The Sun" virsraksts vēstīja "Tu, cūka!" (angliski - "You Schwein!").

Vēlāk gan internetā "The Sun" publicēja rakstu ar virsrakstu "Atvaino, Bastian" (angliski - "Sorry, Bastian"), piebilstot, ka laikraksta nodoms nekādā mērā nebija aizvainot futbolistu.

"Vēlamies atvainoties par jebkādu aizvainojumu, ko iepriekš publicētais virsraksts radījis Bastianam Šveinšteigeram. Mūsu mērķis nebija apvainot Bastianu vai "Bayern" klubu," teikts publikācijā.
Kā zināms, "Bayern" un "United" duelis iepriekšējā nedēļā Mančestrā noslēdzās neizšķirti 1:1.

Abu komandu atbildes cīņa notiks trešdien. Pusfinālā iekļūs uzvarētāji divu spēļu summā.

Kā zināms, "Bayern" šosezon cer kļūt par pirmo komandu kopš 1990.gada, kas spējusi aizstāvēt šī turnīra čempionu titulu. Togad to paveica Itālijas klubs "AC Milan".

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!