Latvijas futbola kluba "Valmiera" FC spēlētājs Luka Gadrani "Atbildīgas spēles" Latvijas kausa izcīņas ceturtdaļfināla mača laikā un pēc tā izcēlās ar nesportisku rīcību, kuru viņa pārstāvētā komanda asi nosoda, vēsta kluba preses dienests.

"Valmiera" FC komanda ceturtdaļfināla mačā tikās "Dinamo Rīga" vienību, gūstot uzvaru ar rezultātu 5:0. Gadrani 89. minūtē pēc pretinieka pārkāpuma reaģēja ļoti asi un ar galvu izdarīja sitienu Ņikitas Samsonova krūtīs.

Ar to Gadrani nenomierinājās, un pēc spēles viņš turpināja būt ļoti agresīvi noskaņots, uzbrūkot Andrejam Kiriļinam. Portāls "sportacentrs.com" ziņo, ka Kiriļinam lauzts deguns, un viņš jau esot vērsies policijā.

"Izsakām dziļu nožēlu par Lukas Gadrani veikto brutālo uzbrukumu, nodarot tiešus miesas bojājumus pretinieku komandas futbolistam Andrejam Kiriļinam jau pēc spēles. Nosodām šādu viņa rīcību, tā nekādā gadījumā nav attaisnojama. Vēlamies uzsvērt, ka šajā atgadījumā nebija iesaistīts neviens cits no mūsu komandas spēlētājiem vai kluba darbiniekiem," teikts "Valmiera" FC paziņojumā.

Klubs norādīja, ka arī viņa rīcība laukumā, tik asi reaģējot pēc noteikumu pārkāpuma, ir slikts paraugs topošajiem futbolistiem, kuri vēroja šo spēli. Tiesa, "Valmiera" FC norādīja, ka pretinieki esot veikuši provokācijas.

"Vēlam FK "Dinamo Rīga" futbolistam Andrejam Kiriļinam ātru atveseļošanos. Ļoti nožēlojam notikušo. Atvainošanos esam parādā ne tikai cietušajai personai, bet arī visai Latvijas futbola sabiedrībai kopumā. Sekosim tam, lai nekas tāds vairs nekad neatkārtotos," teikts paziņojumā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!