Latvijas "Optibet" virslīgas čempionāta komandas "Valmiera" FC leģionāršs Pape Falls pēc sāpīgās sadursmes, kurā viņš uz brīdi zaudēja samaņu, šajā sezonā laukumā vairs nevarēs doties smadzeņu satricinājuma dēļ.

Jau vēstīts, ka "Valmiera" FC un RFS mača 12. minūtē "Valmieras" aizsargs Pape Falls nospēlēja bīstami pret RFS aizsargu Jovanu Vlalukinu un pēc sāpīgas piezemēšanās no laukuma tika aizvests prom Neatliekamās medicīniskās palīdzības dienesta mašīnā. Viņš ar tika nogādāts Vidzemes slimnīcā.

Kā ziņo Valmieras komandas preses dienests, Vidzemes slimnīcā spēlētājs pavadīja vairāk nekā diennakti. Šajā laikā viņam tika veiktas pārbaudes un konstatēts smadzeņu satricinājums, kas nozīmē, ka Falls tuvākās divas nedēļas pavadīs miera režīmā komandas medicīnas personāla uzraudzībā.

"Sezona viņam ir beigusies, bet pēc padziļinātiem testiem varam teikt, ka citu veselības problēmu vai traumu viņam nav un mūsu spēcīgais senegālietis pēc kārtīgas atpūtas un atveseļošanās perioda būs gatavs mūs visus priecēt futbola laukumā," teikts kluba paziņojumā.

""Valmiera" FC izsaka īpašu pateicību RFS aizsargam Vitālijam Jagodinskim, kurš spēja reaģēt krīzes situācijā un metās palīdzēt mūsu spēlētājam brīdī, kad svarīga ir ikkatra sekunde," uzsvēra Valmieras klubs.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!