Foto: Jānis Līgats

"Valmiera" svētdien "Optibet" Latvijas futbola virslīgas 33.kārtas spēles mačā atspēlējās, taču noslēdza maču neizšķirti, zaudējot punktu.

"Valmiera" viesu lomā ar rezultātu 1:1 (0:1) spēlēja neizšķirti pret "Tukums 2000"/"Telms" vienību.

Pirmie vadībā izvirzījās laukuma saimnieki, kad 44.minūtē pēc Kristapa Puzānova piespēles bumbu valmieriešu vārtos raidīja Jānis Krautmanis.

"Valmierai" izdevās panākt neizšķirtu vien 77.minūtē. Pēc Raimonda Kroļļa piespēles Tukuma komandas vārtsargu pārspēja Džibrils Gejs.

Šosezon visās trijās līdzšinējās spēlēs pārliecinoši uzvarējusi "Valmiera" (3:0, 3:0, 6:1).

Pirmajās divās dienas spēlēs "Liepāja" izbraukumā ar 2:1 uzvarēja "Auda", bet RFS, viesojoties Salaspilī, ar 4:0 pārspēja "Super Nova". Sestdien "Riga" viesu lomā ar 2:0 apspēlēja "Metta" futbolistus, bet Jūrmalas "Spartaks" viesos spēlēja 1:1 ar "Daugavpili".

Turnīra tabulas galvgalī ar 33 mačos izcīnītiem 78 punktiem ir "Valmiera", 75 punkti 33 spēlēs ir "Riga" komandai un 71 punkts 33 mačos - RFS futbolistiem. Ceturtā ar 33 spēlēs sakrātiem 66 punktiem ir "Liepāja", piektā ar 48 punktiem - "Auda", 38 punktus sakrājusi "Tukums 2000"/"Telms" komanda, kamēr 33 cīņās 30 punkti ir "Daugavpils" komandai, 22 punkti - "Spartakam", bet "Metta" tikusi pie 21 punkta. Pēdējā ar 33 spēlēs sakrātiem 18 punktiem ir Salaspils "Super Nova".

2022.gada virslīgā spēlē desmit komandas. Virslīgas čempionātā pagājušajā sezonā pirmo reizi kluba pastāvēšanas vēsturē triumfēja RFS, otrajā vietā ierindojās "Valmiera", bet bronzas godalgas izcīnīja "Liepāja". Tikmēr iepriekšējo trīs sezonu čempionvienība "Riga" ieņēma ceturto vietu.

"Optibet" Nākotnes līgā aizvadītajā sezonā pirmās trīs vietas ieņēma "Auda", "Tukums 2000"/TSS un "Super Nova" komandas, pievienojoties virslīgas klubiem.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!