Foto: AFP/Scanpix
Latvijas hokejista Kaspara Daugaviņa pārstāvētais Binhemtonas "Senators" Amerikas Hokeja līgas (AHL) regulārajā čempionātā piektdien svinēja kārtējo graujošo uzvaru, ar 7:4 (2:1, 0:3, 5:0) pārspējot Sirakūzu "Crunch" vienību, un pie rezultativitātes punkta tika arī latviešu uzbrucējs.

Kaspars Daugaviņš asistēja Raienam Kelleram pirmo "Senators" vārtu gūšanā pirmās trešdaļas astotajā minūtē, izlīdzinot rezultātu – 1:1. Visā spēlē Daugaviņš izdarīja sešus metienus pa vārtiem un maču noslēdza ar pozitīvu lietderības koeficientu, +2.

Pēc otrās trešdaļas "Senators" bija nonākuši zaudētājos ar 4:2, taču trešajā perioda guva piecus bezatbildes vārtus un svinēja uzvaru ar 7:4.

Austrumu divīzijas kopvērtējumā Binhemtonas komanda saglabā ceturto pozīciju, bet Sirakūzu "Crunch" ir pēdējā, septītajā vietā.

Cita latviešu uzbrucēja Artūra Kuldas pārstāvētais Čikāgas "Wolves" AHL spēlē izbraukumā piektdien ar 2:1 pārspēja Milvoki "Admirals". Kulda izdarīja piecus metienus pa pretinieku vārtiem un viņa lietderības koeficients šai mačā bija neitrāls.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!