Foto: LETA
Latvijas hokejists Kaspars Daugaviņš trešdien guvis vārtus Amerikas Hokeja līgas (AHL) regulārā čempionāta spēlē, kurā viņa pārstāvētie Binhemtonas "Senators" ar 4:1 (1:0,3:1, 0:0) pārspēja Austrumu divīzijas līderus, Skrantonas "Penguins".

Kaspars Daugaviņš guva komandas trešos vārtus otrās trešdaļas 14. minūtē, realizējot skaitlisko vairākumu. Spēli latviešu hokejists pabeidza ar neitrālu koeficientu, jo vienīgos vārtus "Penguins" guva, kad uz noraidīto soliņa atradās tieši Daugaviņš.

Binhemtonas "Senators" šī bija septītā uzvara pēc kārtas.

AHL Austrumu divīzijas kopvērtējumā Skrantonas klubs ar 58 spēlēs gūtiem 84 punktiem saglabā pārliecinošu līderpozīciju. Binhemtonas "Senators", kas aizvadījuši 57 spēles, ar 68 punktiem ir ceturtie.

Trešdien regulārā čempionāta spēli aizvadīja arī Artūra Kuldas pārstāvētie Čikāgas "Wolves", kas ar 4:3 (2:0, 1:2, 1:1) uzvarēja Rokfordas "IceHogs". Kulda šai spēlē izdarīja divus metienus pa vārtiem un noslēdza to ar neitrālu lietderības koeficientu.

Abas komandas noslēdz AHL Rietumu divīzijas kopvērtējumu – Čikāgas "Wolves" atrodas priekšpēdējā, bet "IceHogs" pēdējā, astotajā vietā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!