Foto: F64

Latviešu hokeja aizsargs Jēkabs Rēdlihs noslēdzis līgumu ar Čehijas komandu Karlovi Vari "Energie", kuras rindās pavadīja aizvadīto sezonu, vēsta komandas mājaslapa internetā.

Līgums ar latviešu aizsargu noslēgts līdz šīs sezonas beigām. Rēdlihs pagājušajā sezonā Karlovi Vari komandā aizvadīja 53 spēles, kurās guva divus vārtus un izdarīja septiņas rezultatīvas piespēles. Šo sezonu viņš iesāka Homutovas "Pirati" rindās, bet pēc 11 spēlēm tika atlaists.

"Pēc pagājušās sezonas mēs ar Jēkabu nespējām vienoties par līguma nosacījumiem, tāpēc sadarbība netika turpināta. Tagad mēs izmantojām situāciju un noslēdzām līgumu ar viņu," sacīja "Energie" ģenerālmenedžeris Miroslavs Vaneks.

Šajā sezonā 33 gadus vecais latviešu aizsargs Čehijas ekstralīgā 11 spēlēs izdarīja vienu rezultatīvu piespēli un iekrāja negatīvu lietderības koeficentu -2.

Jēkabs Rēdlihs četras reizes pārstāvējis Latvija pasaules hokeja čempionātā, kā arī spēlējis Kontinentālajā hokeja līgā (KHL), pārstāvot Rīgas "Dinamo" komandu. 2002.gadā viņu Nacionālās hokeja līgas (NHL) draftā ar 119.numuru izvēlējās Kolumbusas "Blue Jackets".

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!