Foto: F64
Juniors" komanda ceturtdien Latvijas atklātā hokeja čempionāta spēlē ar rezultātu 3:0 (0:0, 0:0, 3:0) izbraukumā pieveica Daugavpils "Latgale" vienību.

Uzvarētājiem pa divus vārtus guva Paulis Zvirgzdiņš, otro reizi ripu raidot tukšos vārtos cīņas pēdējā sekundē, bet reizi precīzs bija Miks Komuls.

Čempionāta kopvērtējumā joprojām pārliecinošā līderpozīcijā ar 49 punktiem 18 spēlēs atrodas "Ozolnieki-Monarch", kamēr pie 38 punktiem 18 mačos tikuši "SMSCredit.lv" hokejisti un esošie valsts čempioni "Liepājas metalurgs 2" hokejisti.

Ceturtā ar 35 punktiem 20 spēlēs ir JLSS/"Zemgale", bet tai četrus punktus zaudē "Juniors" hokejisti, kas aizvadījuši tikai 15 mačus.

Sestajā vietā ar 23 punktiem 18 mačos atrodas Daugavpils "Latgale", "Rīga/Prizma" ar 21 punktu 19 cīņās ir vietu zemāk, bet astotie ar 19 punktiem 18 spēlēs ir "Rīga 95" hokejisti. Devītie ar 14 punktiem 17 mačos ir "Enerģija" hokejisti, bet "Rīga"/LSPA vienība iekrājusi vien divus punktus 19 spēlēs.

Kā ziņots, Latvijas atklātajā čempionātā šosezon pirmo reizi kopš 1947.gada startē desmit komandas.

Komandas, kas regulārajā čempionātā ierindosies pirmajās divās vietās, izslēgšanas spēles sāks no pusfināla. Ceturtdaļfinālā savā starpā tiksies komandas, kuras ierindosies no 3. līdz 6.vietai, bet Lietuvas komanda Elektrēnu "Enerģija" izslēgšanas spēlēs nepiedalīsies.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!