Foto: PantherMedia/Scanpix

Latvijas atklātā hokeja čempionāta spēlē svētdien "Juniors" komanda ar rezultātu 6:2 (2:1, 2:1, 2:0) pārspēja sacensību vicelīderus "Liepājas metalurgs 2".

Uzvarētājiem pa vieniem vārtiem guva Jānis Eisaks, Andris Siksnis, Ričards Kondrats, Edgars Kulda, Juris Ziemiņš un Patriks Škuratovs.

Savukārt liepājniekiem precīzi meta Linards Mazurs-Mago un Kārlis Ozoliņš.

Čempionāta kopvērtējumā līderpozīcijā ar 67 punktiem 27 spēlēs joprojām atrodas "Ozolnieki/Monarch" komanda, kurai ar 60 punktiem 28 cīņās seko "SMScredit.lv". Trešajā vietā ar 58 punktiem 27 cīņās atrodas "Liepājas metalurgs 2", bet pozīciju zemāk ar 53 punktiem ir "Juniors" spēlētāji. Savukārt vēl par punktu mazāk ir JLSS/"Zemgale" kontā.

Kā ziņots, Latvijas atklātajā čempionātā šosezon pirmo reizi kopš 1947.gada startē desmit komandas.

Komandas, kas regulārajā čempionātā ierindosies pirmajās divās vietās, izslēgšanas spēles sāks no pusfināla. Ceturtdaļfinālā savā starpā tiksies komandas, kuras ieņems no 3. līdz 6.vietai, bet Lietuvas komanda Elektrēnu "Enerģija" izslēgšanas spēlēs nepiedalīsies.

Jau vēstīts, ka pagājušās sezonas Latvijas čempionāta finālsērijā "Liepājas metalurgs 2", kuram pievienojās spēcīgākie "Liepājas metalurga" komandas hokejisti, ar 4-0 pieveica "Ozolnieki/Monarch".

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!