Foto: Publicitātes foto

Uzvaru Latvijas hokeja virslīgas mačā sestdien izcīnīja Ogres "Kurbads", kas izbraukumā ar 6:5 (2:1, 1:2, 2:2, 1:0) vien pagarinājumā apspēlēja "Rīgu".

Mačs izvērtās ļoti saspringts un tajā piecas reizes tika fiksēts neizšķirts, kā arī noslēdzās pamatlaiks. Savukārt uzvaras vārtus pagarinājuma ceturtajā minūtē iemeta pieredzējušais Juris Štāls.

Uzvarētājiem divus vārtus iemeta aizsargs Renārs Valters, bet ar vieniem vārtiem un divām rezultatīvām piespēlēm atzīmējās Aleksandrs Macijevskis.

Latvijas virslīgas kopvērtējuma galvgalī atrodas "Mogo", kas deviņās spēlēs guvusi 21 punktu, bet šonedēļ sacenšas Kontinentālā kausa turnīrā. Tai ar 17 punktiem seko Rīgas "Prizma", bet "Kurbads" ar 14 punktiem septiņās spēlēs pakāpusies uz trešo pozīciju. "Zemgale"/LLU guvusi 13 punktus astoņos mačos, bet 12 punkti septiņās spēlēs ir "Liepājai".

Savukārt pie trīs punktiem astoņos dueļos tikusi "Rīga".

Šonedēļ no turnīra oficiāli tika izslēgta bankrotējusi virslīgas komanda HASC/"Tukums". No tās čempionāta apritē palicis "Tukums", kas apvienojies ar hokeja skolas "Rīga" 1999.gadā dzimušajiem spēlētājiem.

HASC/"Tukums" hokejisti šosezon aizvadītajās sešās spēlēs cieta tikai zaudējumus, bet, tā kā komanda tiek tikai pārveidota, tās jau aizvadītās spēles paliks spēkā.

HASC jeb "Hokeja akadēmijas sporta centrs" virslīgā debitēja pagājušajā sezonā, spēles aizvadot Jūrmalā, bet pirms šīs sezonas pārcēlās uz Tukumu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!