Foto: sportacentrs.com
Latvijas hokeja čempionāta spēlē trešdien "Ozolnieki"/"Monarch" komanda izbraukumā ar rezultātu 4:2 (2:1, 1:0, 1:1) spēja uzvarēt "Dinamo Juniors" vienību.

Līdz spēles devītajai minūtei viesiem divu vārtu pārsvaru dāvāja Aleksandrs Kerčs juniors un Kristaps Kuplais, bet septiņas sekundes pirms pirmās trešdaļas beigām mājiniekiem vienus vārtus atguva Augusts Ričards Veidenbaums. Otrajā trešdaļā "Ozolnieki"/"Monarch" komandas divu vārtu pārsvaru atjaunoja Ēriks Ozollapa, bet noslēdzošajā trešdaļā vienības apmainījās ar gūtiem vārtiem. Vispirms 2:3 panāca Kristaps Jākobsons, bet drīz pēc tam 4:2 panāca Edgars Lipsbergs.

"Kurbads" ar 28 punktiem 12 spēlēs pašlaik atrodas kopvērtējuma līderpozīcijā un par astoņiem punktiem apsteidz "Rīga"/"Prizma" hokejistus un "Ozolnieki"/"Monarch" komandu. Tikmēr pa 17 punktiem ir "Zemgale"/LLU un "Dinamo Juniors" kontā, bet pārliecinoša sacensību pastarīte ar trijiem punktiem 11 mačos ir "Daugavpils".

Šīs sezonas Latvijas čempionātā piedalās sešas komandas, kuras sešos apļos regulārajā čempionātā līdz februāra beigām aizvadīs pa 30 spēlēm katra. Turnīra divas labākās komandas automātiski nodrošinās sev vietu pusfinālā, bet 3.-6.vietas ieguvēji tiksies divās ceturtdaļfināla sērijās līdz trim uzvarām. Arī pusfinālā cīņa ritēs līdz vienas komandas trim uzvarām, bet finālsērijā uzvarētāja noskaidrošanai būs jāizcīna četri panākumi.

Latvijas čempionāta finālsērijas spēles tiks aizvadītas nākamā gada marta otrajā pusē.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!