Foto: F64

Ar teicamu individuālo sniegumu Vācijas augstākās hokeja līgas (DEL) regulārā čempionāta mačā piektdien izcēlās pieredzējušais latviešu uzbrucējs Herberts Vasiļjevs, kurš guva divus vārtus un veica divas rezultatīvas piespēles, palīdzot Krēfeldes "Pinguine" komandai izbraukumā ar rezultātu 6:4 (2:2, 1:2, 3:0) uzvarēt Berlīnes "Eisbaren" vienību.

Pirmās trešdaļas 12.minūtē Vasiļjevs palīdzēja komandai panākt neizšķirtu 2:2, bet otrās trešdaļas otrajā minūtē izvirzīja viesus vadībā ar 3:2. Trešās trešdaļas 18.minūtē viņš guva uzvaru nesošos vārtus, panākot rezultātu 5:4, bet astoņas sekundes pirms cīņas beigām palīdzēja panākt spēles gala rezultātu.

Uzbrucējs mača gaitā veica trīs metienus pa vārtiem, bet viņa lietderības koeficients bija +3.

Kopā šosezon 38 gadus vecais Vasiļjevs 43 cīņās izcēlies ar septiņiem vārtiem un 16 rezultatīvām piespēlēm, bet viņa lietderības koeficients ir -11.

Tikmēr trešo maču pēc kārtas izlaida pieredzējušais aizsargs Arvīds Reķis, bet viņa pārstāvētā Augsburgas "Panther" komanda ar 2:10 (1:2, 1:2, 0:6) savā laukumā piedzīvoja sagrāvi pret Nirnbergas "Thomas Sabo Ice Tigers".

Čempionāta kopvērtējumā "Pinguine" komanda ar 43 mačos gūtiem 62 punktiem pakāpusies uz desmito vietu starp 14 klubiem, bet "Panther" ar 47 punktiem 45 cīņās ierindojas 12.pozīcijā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!