Latvijas hokeja izlase jau sestdien uzsāks 2018. gada pasaules hokeja čempionātu Dānijā, un sporta žurnālisti Armands Puče un Jānis Matulis pirms turnīra analizēja valstsvienības sastāvu un tās stiprās un vājās vietas.

Matulis trešdien ir "Lattelecom" televīzijas kanāla "360TV" sporta raidījuma "Hattrick" viesis, un viņš ar Puči un otro raidījuma vadītāju Valdi Valteri analizēja Latvijas izlasi un izteica savas prognozes.

Latvijas hokeja izlase pasaules čempionātā spēlēs B grupā. 5. maijā Latvija spēkosies ar Norvēģiju, 6. maijā būs spēle pret Somiju, tad 8. maijā notiks mačs pret Dienvidkoreju, 10. maijā – pret ASV, 12. maijā – pret Vāciju, 14. maijā – pret Kanādu, bet grupu turnīra noslēgumā 15. maijā pretinieki būs turnīra mājinieki dāņi.

Pasaules hokeja čempionātu, kas sāksies 4. maijā, "Lattelecom" un Latvijas Televīzija nodrošinās vēl nebijušā asumā un apjomā kanālos LTV7, 360TV un īpaši čempionātam izveidotajā kanālā "360TV Hokejs". Lattelecom Interaktīvās TV un lietotnes "Shortcut" klienti visas čempionāta spēles vēros HD kvalitātē.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!