Foto: F64

Piektdien no rīta Latvijas hokeja izlase aizvadīja treniņu pirms čempionāta pirmās spēles ar Kanādu, kas ievadīs šāgada turnīru. Latvijas komandas galvenais treneris Aleksandrs Beļavskis uzskata, ka daudz ko šai mačā noteiks spēles sākums, bet komanda spēlei ir noskaņojusies.

"Puiši psiholoģiski spēlei pret Kanādu ir gatavi," pēc treniņa teica Beļavskis. "Skaidrs, ka spēles gaita diktēs savus noteikumus, bet mums ļoti svarīgs būs mača sākums, ko plānojam ar īsām maiņām, lai puiši atrastu spēles ritmu, un tad jau atbilstoši spēles raksturam ieviesīsim kādas izmaiņas spēlē vai taktikā."

Rīta treniņā, kas bija izvēles nodarbība, piedalījās puse komandas, par ko treneris pauda lielu gandarījumu. "Jā, tas ir pārsteigums, ka tik daudz spēlētāju piedalījās rīta treniņā, jo spēlētāji tomēr ir profesionāļi, gatavojas paši. Labi, ka ieslidojās," saka Beļavskis.

Treniņā piedalījās arī uzbrucējs Miks Indrašis, kurš joprojām gatavojas dalībai čempionātā. "Paskatīsimies," jautāts par to, kad Mija varētu pievienoties komandai laukumā spēlē, atteica Beļavskis. "Ko teiks ārsti, ko pats, cik ir gatavs spēlēm. Rēķināmies, ka drīzā nākotnē viņš pievienosies komandai."

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!