Foto: F64
Baltkrievijas hokeja izlase trešdien pasaules čempionātā piedzīvoja vienu no pārsteidzošākajiem zaudējumiem turnīrā, atzīstot Lielbritānijas pārākumu, bet komandas galvenais treneris Mihails Zaharovs pauda kritiku par saviem līderiem.

Jau vēstīts, ka Lielbritānija aizvadītajā mačā bija pārāka ar rezultātu 4:3.

"Mēs gatavojāmies nopietni. Teicām, ka šī būs viena no svarīgākajām spēlēm. Redzējām, kā briti labi spēlēja pret Dāniju. Mums vajadzēja būt aktīvākiem, mūsu līderiem vajadzēja būt līderiem, bet viņi tādi nebija. Mēs nevaram uzvarēt ar Baltkrievijas čempionāta spēlētājiem," teica Zaharovs.

"Mēs ielaidām četrus vārtus, bet piecus vajadzēja gūt mūsu līderiem. Bija jāuzvar kaut ar vienu vārtu starpību. Ja komanda ierodas desmit dienas pirms pasaules čempionāta, tad neko neizdarīsi – lai cik labs spēlētājs tu būtu. Līderi nav gatavi," turpināja Zaharovs, norādot, ka vienīgi Jegors Šarangovičs ir labā sportiskajā formā.

Baltkrievija šajā pasaules čempionātā atgriežas elites divīzijā pēc viena turnīra izlaišana. Četrās spēlēs Lielbritānija un Baltkrievija izcīnījušas pa četriem punktiem.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!