Foto: F64

Latvijas hokeja izlase trešdien pirms vēstniecības apmeklēšanas Baltkrievijā aizvadīja treniņu nepilnā sastāvā, novēroja aģentūra LETA.

Trešdienas treniņā, pirms kura Latvijas izlase arī fotografējās kopbildei, nepiedalījās aizsargi Georgijs Pujacs un Artūrs Kulda, tāpat laukumā nedevās arī uzbrucēji Zemgus Girgensons un Kaspars Daugaviņš. Pēdējam no viņiem pasaules čempionāta mačā otrdien pret Kazahstānu vienā no epizodēm ripa trāpīja pa potīti, kā rezultātā ir pampums. Tomēr sarunā ar aģentūru LETA izlases ārsts Jānis Kvēps pauda cerību, ka ceturtdien paredzētajā mačā pret ASV Daugaviņš būs gatavs spēlēt. Pagaidām nekādu nopietnāku savainojumu komandā neesot.

Tāpat vel nav noskaidrojies, kurš sargās Latvijas valstsvienības vārtus duelī pret ASV. Izlases galvenā trenera palīgs Toms Kūlens pieļāva iespēju, ka varētu tikt turpināta vārtsargu rotācija. Tas nozīmē, ka ceturtdien vārtos būtu jāstājas Kristeram Gudļevskim.

Kā zināms, vēlāk trešdien hokeja izlase dosies uz Latvijas vēstniecību Baltkrievijā.

Pašlaik B apakšgrupā pirmo vietu ar deviņiem punktiem trīs spēlēs ieņem Krievija, bet ar sešiem punktiem seko ASV, Baltkrievija un Latvija. Ceturtā ar pieciem punktiem divos mačos ir Vācija, Somijai ir trīs punkti, Kazahstānas kontā viens punkts, bet bez punktiem joprojām cīnās pagājušā gada pasaules vicečempione Šveice.

Sacensības Minskā ilgs līdz 25.maijam.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!