Foto: F64

Latvijas hokeja izlase dalībai pasaules čempionātā pieteiks aprīlī savainojumu guvušo uzbrucēju Miku Indraši, kurš laukumā varētu doties jau pirmdien spēlē pret Zviedriju, kā arī trešo vārtsargu Jāni Kalniņu.

Kā vēsta Latvijas hokeja federācijas (LHF), tādējādi Latvijā atgriezīsies Ņikita Jevpalovs, kurš bija devies uz Prāgu un būtu spēlējis, ja Indrašis savainojumu neizdziedētu.

Tāpat Latvijā atgriezīsies Renārs Demiters, kuram pasaules čempionāts beidzās, tā īsti nesācies. Aizsargs jau pirmajā treniņā guva rokas traumu, un pēc padziļinātas ārstu pārbaudes aizsargam tika konstatēts kreisās rokas īkšķa lūzums. Renārs Demiters Latvijas valstsvienības treniņnometnē strādāja no pirmās dienas, kuras laikā aizvadīja piecas pārbaudes spēles, pie punktiem netiekot. Demiters bija viens no septiņiem līdzi paņemtajiem pasaules čempionāta debitantiem.

Vēlāk kā trešais vārtsargs pieteikts Kalniņš, tādējādi Latvija ir pilnībā nokomplektējusi sastāvu un necer uz Kristera Gudļevska palīdzību. Kā zināms, Gudļevskis pēc viņa pārstāvētās Sirakūzu "Crunch" izstāšanās no AHL Kaldera kausa izcīņas pievienojies NHL klubam Tampabejas "Lightning" un aizvada treniņus lielajā komandā, kas turpina cīņas Stenlija kausā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!