Foto: LETA

Latvijas hokeja izlases uzbrucējs Miks Indrašis pēc pirmās spēles 2017. gada pasaules čempionātā, ko Latvijas valstsvienība iesāka ar uzvaru, uzsvēra mača nozīmību un pozitīvās emocijas, ko dod šāds turnīra sākums.

Kā ziņojām, Latvijas izlase turnīra pirmajā spēlē izcīnīja "sauso" uzvaru, ar 3:0 (0:0, 1:0, 2:0) pārspējot Dānijas komandu. Miks Indrašis guva divus no trim vārtiem.

"Es domāju, ka šī mums bija viena no svarīgākajām spēlēm turnīrā. Uzvara pirmajā spēlē dod motivāciju turnīra turpinājumam," sala Indrašis, kurš abos vārtu guvumos uzteica komandas biedru paveikto. "Man vajadzēja ripu tikai iemest."

"Spēli iesākām nepārliecinoši, vārtsargs mūs izglāba, malacis!" portālam "allhockey.ru" izteicies Indrašis. "Pēc tam sākām ilgāk pieturēt ripu, mainījām spēles ritmu un guvām vārtus. Arēnā ir ļoti karsts, ledus ir dīvains, mīksts. Mača pēdējās minūtēs bija grūti spēlēt. Mēs mainījām spēles struktūru, centāmies visu laiku spēlēt no pirmā numura pozīcijām. Tagad visiem vajadzētu baidīties no Latvijas izlases."

"Fani bija lieliski. Paldies viņiem visiem. Ceru, ka viņi mūs atbalstīs visu turnīru!" piebilda uzbrucējs.

Šī bija tikai otrā reize vēsturē, kad Latvijas izlase pasaules čempionātu iesāk ar uzvaru.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!