Foto: F64

Latvijas hokeja izlases spēle pret Čehijas valstsvienību ritēja ļoti nokaitētā atmosfērā, tāpēc abas komandas spēkojās kā uz nažiem, pēc zaudējuma intervijā Latvijas televīzijai (LTV) sacīja uzbrucējs Miks Indrašis.

Jau vēstīts, ka Latvijas hokejisti pasaules čempionāta ceturtajā spēlē ceturtdien B grupas cīņā Bratislavā ar rezultātu 3:6 zaudēja Čehijas izlasei. Maču Latvija iesāka ar izvirzīšanos vadībā ar 2:0, taču pēc tam čehi pārņēma mača kontroli.

"Mēs visās spēlēs atdodam visu, kas mums ir. Mums nebija, kam taupīties, taču nesanāca," sarunā LTV sacīja Indrašis. "Viņiem ir daudzi NHL spēlētāji, bet tas nav attaisnojums. Mēs paši kļūdījāmies un noraidījāmies, un viņi par to sodīja."

Svarīgs moments mačā bija Māra Bičevska 5+20 minūšu noraidījums līdz spēles beigām otrā perioda sākumā, un Indrašis atzina, ka ilgais mazākums paņēma daudz spēka.

"Tas piecu minūšu noraidījums bija strīdīgs moments. Hokejs ir hokejs. Citreiz mēs vinnējam, šoreiz tas neizdevās. Gājām, mēģinājām atspēlēties, vienus vārtus atguvām, bet kaut kam vairāk pietrūka laika," turpināja uzbrucējs, kurš arī komentēja asumus mača gaidā.

"Spēle visu laiku bija uz nažiem, viņi mūs visu laiku provocēja, mēs arī mēģinājām provocēt. Tāds tas hokejs ir. Tāpēc arī sanāca tādas saķeršanās," teica Indrašis.

Nākamā spēle Latvijas izlasei būs sestdien pulksten 13:15, kad grupu turnīra piektajā mačā būs jāspēkojas ar Krieviju.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!