Foto: RIA Novosti/Scanpix
Traumas dēļ, iespējams, 2012.gada pasaules čempionāts secen ies Latvijas izlases pretinieces Krievijas hokeja valstsvienības kapteinim Aleksejam Morozovam, vēsta Krievijas masu mediji.

Svētdien Krievijas hokeja izlase uzsāka gatavošanos pārbaudes spēlēm, pagaidām treniņos piedalās 34 hokejisti. Kā pavēstīja viens no komandas treneriem Valērijs Belovs, šobrīd citi spēlētāji netiks iekļauti kandidātu sarakstā, bet nākamais papildinājums būs pēc Kontinentālās hokeja līgas (KHL) Gagarina kausa izcīņas pusfināla sēriju noslēguma.

Runājot par gatavošanos, Belovs norādīja uz pirmajiem zaudējumiem. "Ufas "Salavat Julajev" uzbrucējam Igoram Grigorenko Vācijā būs medicīniskās pārbaudes. Izskatās, ka viņam būs nepieciešama operācija, un viņš nevarēs palīdzēt valstsvienībai. Uz pārbaudēm devies arī Kazaņas "Ak Bars" uzbrucējs Aleksejs Morozovs. Cerība jau vēl saglabājas, bet izskatās, ka viņam būs jāizlaiž pasaules čempionāts," teica Belovs.

35 gadus vecais Morozovs pasaules čempionātos un olimpiskajās spēlēs Krievijas izlases rindās aizvadījis 62 spēles, guvis 23 vārtus un izdarījis 23 rezultatīvas piespēles.

2012.gada pasaules čempionātā Krievija spēlēs vienā apakšgrupā ar Latviju, Zviedriju, Čehiju, Vāciju, Norvēģiju, Dāniju un Itāliju.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!